VMS

Poslovni programi za računovodstvo, trgovinu, hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

Zašto vlastita softverska rješenja?


S obzirom na trenutno aktualnu situaciju svakodnevne promjene oblika i načina izvještavanja relevantnih državnih institucija vezanih uz poduzetničko djelovanje, jedini siguran način pravovremenog ažuriranja potrebnih računalnih programa je izrada vlastitih računovodstvenih aplikacija i njihova implementacija u svakodnevno poslovanje.

Također, preduvjet kvalitetnom računovodstvenom servisu i savjetodavnoj usluzi jest pravilno bilježenje poslovnih promjena te točno generiranje podataka i poslovnih isprava (npr. računa). Iz tog razloga, uz računovodstvene programe razvili smo i programe za hotelijerstvo, trgovinu i ugostiteljstvo kako bismo mogli pružiti potpunu informatičku i računovodstvenu uslugu našim klijentima.

Kontakt

Program za financijsko knjigovodstvo


Temeljni program s kojim računovodstveni servisi i odjeli računovodstva u sklopu neke organizacije evidentiraju sve bitne računovodstvene promjene.

Omogućava knjiženje financijskog poslovanja poduzeća, udruženja građana, sportskih udruženja te proračunskih organizacija s automatskom izradom svih relevantnih knjiga i bilanci prema Zakonu o računovodstvu.

Program za financijsko knjigovodstvo

Program za robno računovodstvo i fakturiranje


Evidentiranje procesa kretanja materijala i sastavnih dijelova, djelomično dovršenih proizvoda i gotovih proizvoda u poduzeće, kroz poduzeće i izvan poduzeća.

Uključuje: trgovina na veliko i malo s komisijama, registar kupaca, registar dobavljača, pregled robe na skladištu, automatska izrada međuskladišnice, kalkulacija robe itd.

Program za robno knjigovodstvo i fakturiranje

Program za maloprodaju u trgovini


Fiskalna blagajna za trgovine s pregledom robe na skladištu, izradom kalkulacije kao ulaza robe, knjiga popisa robe, evidencija kupaca, dobavljača itd.

Program za maloprodaju u trgovini

Fiskalna blagajna za ugostitelje


Kasa za ugostitelje, to jest program za ugostiteljstvo s unosom normativa, primka robe, pregled stanja robe i naručivanje po stolovima.

Fiskalna blagajna za ugostitelje

Program za knjigovodstvo obrtnika (knjigovodstvo obrta)


Knjiženje svih promjena u financijskom i robnom poslovanju obrta, samostalnih djelatnosti i paušalnih djelatnosti s mogućnošću vođenja repromaterijala s automatskom izradom svih relevantnih knjiga i bilanci prema Zakonu o računovodstvu.

Program za knjigovodstvo obrtnika (knjigovodstvo obrta)

Program za obračun plaća, ugovor o djelu, autorskih honorara i umjetničkih autorskih honorara


Izračun plaće i honorara za sve oblike dohotka s automatskom izradom svih relevantnih knjiga prema Zakonu o računovodstvu.

Program za obračun plaća, ugovor o djelu, autorskih honorara i umjetničkih autorskih honorara

Internet trgovina - Web-shop


Naručivanje i prodaja različite trgovačke robe putem internet trgovine. Katalog artikala i moduli za naručivanje, dostavu (osobno preuzimanje, poštanska dostava, kurirska dostava) i plaćanje (gotovina, uplata na žiro-račun, kreditne kartice).

Internet trgovina - Web-shop

Kontaktirajte nas!

Detaljnije o našim programima i uslugama? Početak suradnje? Ugovaranje sastanka?

VMS je poduzeće s višegodišnjim iskustvom i izvrsnim poznavanjem računovodstvene i informatičke problematike poslovanja u Republici Hrvatskoj. Kontaktirajte nas s pouzdanjem kako ste donijeli pravu odluku za početak uspješnog partnerskog odnosa.

VMS d.o.o. - informatičko i računovodstveno poduzeće